Tres ors, dues plates i tres bronzes d’Es Nàutic a la Copa Balear de Caiac de Mar, a Eivissa

20 noviembre 2023 | Por Juanjo Machado | Categoria: Kayak, Otros Deportes

Els palistes del Club Nàutic Ciutadella van dur a terme aquest passat cap de setmana la primera Copa Balear de Caiac de Mar a Sant Antoni, a Eivissa, amb uns increïbles resultats de tot l’equip CNC.

Inicialment s’esperava que la mar estaria ben plana però al final es van trobar amb unes condicions totalment diferents, amb ones de costat, cosa que els hi va complicar una mica la regata. Però tot i així, van aconseguir uns magnífics resultats que li van valer, per exemple, que el CN Ciutadella acabàs tercer classificat per clubs de la Lliga Màster i el sisè de la resta de categories, amb tres ors, dues plates i quatre bronzes.

Berta Sans/Gael Clerici – Infantil K2

Miquel Llompart/Enoc Marquès – Infantil K2

Miquel Llompart – Infantil K1

Júlia Borràs – Dona senior K1

Pilar Cornejo – Dona veterana 50-54 K1

Albert Santiago – Home veterà 35-39 K1

Ricard Ruiz – Home veterà 50-54 K1

Toni Moll – Home veterà 50-54 K1

Des del CN Ciutadella diuen: «Estem molt contents del rendiment dels esportistes i també perquè és la primera vegada que el Club du 20 esportistes de caiac de mar a competir, enhorabona a tots i totes».

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com