El Chica Txeca acaba segon de La Llarga del Palma Vela després de 30 exigents hores

2 mayo 2024 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Otros Deportes

La Llarga, la prova d’altura offshore del PalmaVela ha arribat a la seva fi en una darrera jornada en què les condicions no van ser gens fàcils per a la flota de ORC 0-1, que a l’alba encara comptava amb pràcticament tots els equips recorrent les últimes milles de regata dilluns passat. Amb un vent gairebé inexistent en l’última aproximació a Cala Figuera, el final de La Llarga ha estat agònic per a moltes de les tripulacions i finalment, gran segona posició per el Chica Txeca del Club Nàutic Ciutadella, amb els germans Toni i Josep Pons Faner en A2 4-5. Una prova en la què el triomf de la regata d’altura pròleg de la 20a PalmaVela se’l va adjudicar el Diabolic de Glenn de Brouwe. Encara que l’equip belga va ser l’últim a travessar la línia d’arribada dels cinc que conformen la seva categoria, la compensació de temps i la distància de menys d’una hora amb els seus competidors va permetre al Diabolic assegurar-se una victòria amb més de set minuts d’avantatge en temps corregit sobre el Chica Txeca de Toni Pons i 25 sobre el Velaroja de Christian Teichmann, segon i tercer respectivament.

«Repte superat, però no ha estat gens fàcil. Van ser 30 hores de navegació amb unes condicions meteorològiques bastant dures, ben banyats, amb moltes onades i molt de vent», ens contaven els dos representants amb bandera del CN Ciutadella.

La PalmaVela 2024 encara no ha acabat però, i és que aquest divendres comença la 20ª Palma Vela, una regata multi classe on hi participen els dos creuers del CN Ciutadella, Wanderlust de Josep Pons Faner i Bitxet, de Toni Cavaller.

 

 

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com