Primeres posicions per Chica Txeca i Bon Vent del CN Ciutadella a l’Interclubs balear

18 mayo 2024 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Vela

Aquests passats dies un total de set creuers de la flota del Club Nàutic Ciutadella van participar a la regata “Interclubs CN Colònia de Sant Pere» del 2024 i de caràcter autonòmic, una regata classificatòria per el Trofeu Interclubs celebrada en aigües de la badia d’Alcúdia. 

El recorregut va ser un triangle olímpic, on es va donar la sortida a les 14.25 hores i a les 20:00 hores el sopar i entrega de premis. Una vintena de participants en total i aquests van ser els resultats dels set participants del CN Ciutadella (Atria, s’Avi Miki, Chica Txeca, Marball, ⁠Mascarat IV, Serenity i Bon Vent). Tot un èxit dels creuers del CNC en les aigües de Mallorca, mostrant el seu talent i qualitat.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Grup 1
🥇 Chica Txeca
🥈 Macarat IV
🥉 S’Avi Miki

Grup 2
🥇 Bon Vent

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com