Notícies de la setmana del C.E. Manacor:

22 mayo 2024 | Por Redacción | Categoria: Fútbol

TERCERA DIVISIÓ

El primer equip del club va guanyar a casa davant el Mallorca B el partit d’anada de la primera eliminatòria del play off per l’ascens a 2RFEF per 1 a 0.

L’entrenador Joan Mayordomo comenta que “Probablement un dels millors partits de tota la temporada del Manacor. Jo crec que l’equip va respondre be a lo que se li demanava i com a entrenador estic molt satisfet perque a vegades els entrenadors volem que juguin com vols o creguin amb les coses que dius i es va plasmar bé la feina que va fer l’equip durant tota la setmana i així es va veure durant el partit. El gol d’estrategia, la bona defensa i les aturades, en si, el conjunt de tots van fer que fesim el que vam fer, inclús poguent fer el segon gol. Ells despres van apretar i vam saber sofrir amb arribades i inclus un poste, però és una passa, una batalla, i ens queda la que ve a Son Bibiloni que no serà gens fàcil però anirem a lluitar-ho i per notros ho intentarem. Vull comentar que estic molt agrait a tota la afició que va venir i es va crear un gran ambient, esperam ens puguin acompanyar dissabte també a la tornada«  

A més, cos tècnic, jugadors i directiva volen fer una crida a tots els manacorins i manacorines per a que venguin a la tornada de primera eliminatòria del play off d’ascens a 2RFEF. Vos esperam a tots/es al partit el proper diumenge 26 de maig a les 12.00h a Son Bibiloni contra el Mallorca B, vine de vermell a animar a l’equip, volem que sigueu el jugador nº12! 

FEMENÍ

El Femení Autonòmica va perdre fora de casa per 3-2. 

L’entrenador Miki Lastra comenta que «Partido con un final muy triste para lo que fue el partido aunque hay que hacer autocrítica y no fue nuestro partido. Visita a un campo dificil donde al final no pudimos hacer nuestro juego aunque nos adelantamos muy pronto y aunque nos fueron empatando, fuimos remontando y en el ultimo minuto nos marcan un gol que supuso la derrota. Tenemos que hacer autocritica porque nos cuesta mantener el resultado a favor nuestro. Hacemos una llamada a la afición y les esperamos en el último partido que jugaremos en casa».

El pròxim partit de lliga es jugarà a casa dissabte 01 a les 17.00h contra el Collerense B.

PEDRERA

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com