El camp municipal de Son Moix comptarà amb un nou sistema de retransmissió en directe dotat amb tecnologia IA

27 mayo 2024 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Convenios, Fútbol

Instal·lacio-EIVO-TV-Son-Moix

Els clubs Madre Alberta, San Cayetano i Viva Esports han signat un conveni d’adhesió a la plataforma per a difondre els seus partits

Palma, 27 de maig de 2024. L’Ajuntament de Palma, a través de l’Institut Municipal de l’Esport (IME), ha autoritzat la instal·lació de la plataforma EIVO TV al camp del Palau Municipal d’Esports de Son Moix.

Aquest sistema permetrà la retransmissió d’esdeveniments esportius base i amateur dels clubs Madre Alberta, San Cayetano i Viva Esports, que han signat un conveni d’adhesió gràcies al qual els aficionats tindran accés al contingut en directe des de qualsevol dispositiu i de manera gratuïta.

A més, la plataforma afavorirà la projecció de l’esport local, no professional i amateur gràcies a les retransmissions en directe o diferides de les competicions, així com l’impuls per a la modernització de les instal·lacions.

El director general d’Esports, David Salom i el gerent de l’IME, Miquel Àngel Bennàssar, han acompanyat els representants d’EIVO, IB red i les tres entitats esportives a l’hora de formalitzar la rúbrica que donarà via lliure a la instal·lació de les càmeres automatitzades dotades amb intel·ligència artificial.

El campo municipal de Son Moix contará con un nuevo sistema de retransmisión en directo dotado con tecnología IA  

Los clubes Madre Alberta, San Cayetano y Viva Esports han firmado un convenio de adhesión a la plataforma para difundir sus partidos

Palma, 27 de mayo de 2024. El Ajuntament de Palma, a través del Institut Municipal de l’Esport (IME), ha autorizado la instalación de la plataforma EIVO TV en el campo del Palau Municipal d’Esports de Son Moix.

Este sistema permitirá la retransmisión de acontecimientos deportivos base y amateur de los clubes Madre Alberta, San Cayetano y Viva Esports, que han firmado un convenio de adhesión gracias al cual los aficionados tendrán acceso al contenido en directo desde cualquier dispositivo y de forma gratuita.

Asimismo, la plataforma favorecerá la proyección del deporte local, no profesional y amateur gracias a las retransmisiones en directo o diferidas de las competiciones, así como el impulso para la modernización de las instalaciones.

El director general de Esports, David Salom y el gerente del IME, Miquel Àngel Bennàssar, han acompañado a los representantes de EIVO, IB red y las tres entidades deportivas a la hora de formalizar la rúbrica que dará vía libre a la instalación de las cámaras automatizadas dotadas con inteligencia artificial.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com