GRAN PREMI DE MANACOR 2024

11 junio 2024 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
Queden pocs dies per la diada hípica més esperada del Llevant mallorquí. Aquest cap de setmana arriba el GRAN PREMI DE MANACOR 2024 a l’Hipòdrom de Manacor, amb unes jornades que esperem siguin, de nou, un gran èxit de convocatòria.
 
L’ambient es començarà a encalentir el dissabte dia 15, a les 17:00h, amb la celebració del ja tradicional GRAN PREMI MINITROT DE MANACOR, on els petits menadors seran els protagonistes. Seguidament 7 carreres que donaran inici a les 17:25h.
 
El diumenge dia 16, arriba el dia més esperat per a tots els amants del món del trot amb una gran diada.  Arrencarà a les 11:00h amb les carreres de la sessió matinal i es repetirà la novetat del GPN d’enguany: els infantils, també disputaran el seu Gran Premi!
A partir de les 17:00h començaran les carreres de la sessió del capvespre i a les 19:00h el 66è GRAN PREMI DE MANACOR es celebrarà enmig d’una prèvia festiva on gaudirem de la ja tradicional desfilada dels cavalls participants, ball de bot, una colla de xeremies i l’emoció a la que ja ens tenen acostumats en aquesta celebració!

PROGRAMACIÓN

SABADO 15

 

DOMINGO MATINAL

 

DOMINGO TARDE

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com