Derrota previsible

12 enero 2009 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Tanit Eivissa 102 – +QD Joventut Mariana 44

Ahir diumenge l’equip de Primera Divisió del Joventut Mariana tornà a la competició després de les vacances de Nadal i Any Nou, i ho va fer a la pista d’un equip cridat a ascendir a Lliga Femenina 2, a tenor de la gran qualitat tècnica que atesora l’equip eivissenc, i que va demostrar davant el nostre, des d’un bon inici.
Un conjunt, l’eivissenc, molt compensat, amb una línia exterior de gran qualiat (set triples) i un joc interior molt poderós. El nostre equip ho va intentar, però es va trobar amb un rival molt superior que no donà cap opció.
Sens dubte que el millor exercici que pot fer el nostre equip és oblidar aquest resultat i pensar en el partit d’aquest mateix dimarts, contra el Molinar, encontre de la primera jornada que es va ajornar per motius d’indisponibilitat de pista.

Anotaren: Salom 5, Cañellas 13, Coll 2, Homs 16, Roca 2, Cabrerizo 3, Garcia 2 i Toledano 1.

Informa: deportebalear.com / fuente:joventutmariana.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com