Presentació dels equips del Bàsquet Manacor Temporada 2017-2018

31 octubre 2017 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
Directiva

Directiva

EL BÀSQUET MANACOR, EN PLE CREIXEMENT

Des de fa uns quants anys el Bàsquet Manacor cada temporada incrementa el nombre d’equips, fins a l’actual que en té 20 de federats més l’escoleta. Això és fruit del treball realitzat en els darrers anys. El Bàsquet Manacor cuida molt el planter i la vessant educativa de l’esport base, donant a més, una sortida als jugadors del club quan arriben a edat sènior, amb 2 equips masculins i 1 de femení.
El club manacorí, referència a tota la comarca segons va manifestar el delegat d’Esports de l’Ajuntament de Manacor Miquel Perelló, fa possible tenir com a mínim un equip a cada categoria, tant masculí com femení. Així, enguany presenta 7 equips femenins, 2 a la categoria premini; mentre que els equips masculins arriben als 3 equips en categoria infantil i mini.

A més, el B. Manacor disposa d’una plantilla d’entrenadors molt joves, alguns de forans i la resta formats al propi club; a més d’ajudants i delegats.

 

[FAG id=248921]

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com