Crònica de la setmana club Joan Capo

27 enero 2009 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Crònica de la setmana SÈNIOR. 25_01_2009

Juan Capo

Mala sort a la categoria, dos partits que en principi es podien guanyar resultaren dues derrotes. En canvi l’Unicmall va complir.

Masculí: Alcúdia 53 – Parc Cafè 44

Masculí: Unicmall 81 – Molinar 57

Femení: Embotits Can Manxa 47 – Artà 52

UNICMALL 81 – MOLINAR 57

Molt bon partit dels “provis A” que quasi acabem jugant en dissabte, ja que el partit va començar 1 hora tard per culpa del arbrit que semblava que no tenia pressa. Els rivals es van presentar molt motivats, ja que la temporada passada varem acabar 72 – 71, una victoria molt ajustada, i ells consideravem que aquest any seria el seu, però de bon principi dels nostres que varem començar a posar distancies de 10 a 12 punts en l’electrónic, van fer que els visistants s’anessin desgastant i a la segona part al veure’s frustats de que no sabien superar la nostra defensa zonal, varem recorrer al joc brut i ademés a un intent de anar-se’n abans d’acabar el partit, en aquell moment diguem que es va mantenir el sentit comú i el partit va acabar normalment, segurament intentaven descentrar-nos per veure si ells podien fer alguna cosa, però els que es van descentrar van ser ells ja que els hi ferem un parcial de 10 – 0 que va ser definitiu.

PARCIALS: 20 – 11, 19 – 17, 16 – 14, 26 – 15

ANOTADORS: Cuc 6, Toni 5, Cul 8, Pere 10, Salva 6, Florian 9, Batman 1, Pedro 3, Soli 9, Jaume 2, Damia 22

ALCUDIA 53 — PARC CAFÈ 44

Partit per oblidar on no hi hagué res de res positiu. Els felanitxers es contagiaren del ritme de joc lent i enrocat dels alcudiencs i en cap moment poderen imposar-se així com ho feren a Felanitx en el partit de la primera volta.

Tot i la diferència final, el partit va transcórrer amb un a diferència mínima, de 2 a 4 punts, local (13-11, 25-25, 38-34, 53-49).

L’únic positiu de la jornada fou el naixement del primer fill de n’Esteve, al qual li donam l’enhorabona, també li donam a n’en PJ Fullana, pare d’una nineta fa aproximadament un mes.

Jugaren T Veny 1, Pere S, J Rigo 2, Tomàs 10, Rafel LL 4, PJ Fullana 14, X Mas 2, Miquel B 2, T Adrover 9

Crònica de la setmana CADET. 25_01_2009

El partit de cadet femení Parc Cafè – Zona 5 s’hagué d’aplaçar per l’apagada de la llum.

Cadet masculí A: O. Rotger 39 – Sant Josep 62

Cadet masculí B: Joan Capó 56 – Binissalem 83

Cadet femení 93: Const. Dit i Fet 55 – Bons Aires 52

ORTOPÈDIA ROTGER JOAN CAPÓ 39 – C.B. SANT JOSEP 62

Bon partit dels cadet especial que tenien molta il.lusiò de intentar guanyar a un equip dels grans, que finalmet no va poder ser, sobretot afrontar el partit amb vuit cadets i un infantil contra un equip que fisicament tenia tots els seus efectius. El primer quart va começar molt bé pels nostres interessos, ja que combinant la defensa zonal i individual varem conseguir que els colegials no tinguessin fluidesssa en atac i nosaltres amb molta paciencia varrem conseguir acabar el quart a 3 punts per devant 13 – 10, El segón quart varem seguir amb l’alternancia de les defenses, però els nostres atacs començaven a ser ben defenssats pel Sant josep cosa que va fer que a la mitja part ells guanyessin de 4, 20 – 24. La veritat que l’objectiu de deixar-los per sota de 60 punts semblava factible, només faltava que nosaltres conseguessin anotar. El tercer quart es qun els nostres van tenir molts problemes en atact es fallaven coses fácils a sota cisterlla i aquells llençaments de mitja distancia que a la primera par entraven ja no ho feien en la segona part, sembla que l’aro s`hague fet petit i no deixés entrar la pilota, aixó va afectar animicament als nostres que van baixar la concentració i deixaren que els Sant josep poses una sitancia ja insalvable al marcador, al final del tercer 21 – 44. En el definitiu quart els felanitxers intentarem lo impossible, pujarem un poc la defensa i millorarem en atac, però contra dos jugadors de la sel.lecció balear, ja no era possible la remontada i acabarem a 23 punts de distancia.

S’ha de destacar l’actitut de tot l’equip que van estar molt motivats per intentar lo impossible.

PARCIALS: 13 – 10, 7 – 14, 1 – 20, 18 – 18

ANOTADORS: Tia 3, Xavi 7, Jordi B 18, Arnau 1, Jordi S. 10.

CADET FEMENÍ’93

JOAN CAPÓ 55 – BONS AIRES 53

Darrer partit de la primera volta i victòria molt treballada de les nostres jugadores. Diumenge jugàvem contra un rival directe i varem sortir a la pista molt concentrades tant en defensa com en atac i encara que les diferències en el marcador no varen ser grans, des del principi del partit varem anar per davant. Els nirvis en els darrers minuts del segon quart feren que s’arribés al descans amb un marcador 35 – 25.

Després de la xerradeta al vestuari les jugadores felanitxeres tornaren a sortir molt concentrades i amb ganes de guanyar el partit. El començament del tercer temps va ser un poc accidentat i la lesió d’una jugadora contrària (que des d’aquí aprofitem per dir-li que tot l’equip li desitgem que es recuperi aviat) va aturar el partit una bona estona. Això va provocar que les felanitxeres tornessin a la pista molt fredes i poc concentrades en el partit, amb una mala defensa i poc encert en el tir. En el darrer quart varem fer el darrer esforç i aconseguírem posar-nos 10 punts per damunt en el marcador però un altre pic els nirvis quasi ens varen costar molt car. Al final i després de sofrir molt, la victòria es va quedar a casa. Enhorabona a totes per aquesta victòria tan important.

Amb aquest partit acaba la primera volta que es tanca amb 3 victòries i 6 derrotes (2 d’elles per menys de 10 punts). Ara cal millorar tots els resultats a la segona volta i no cometre els mateixos errors.

Bona feina de les nostres jugadores que ja tornen a jugar en equip:

* Marga Álvarez: 6 punts. Ja acumula 38 punts i és la que té millor percentatge en triples i la segona que més pilotes roba.

* Laura: 4 punts. Ja acumula 47 punts i és la que més pilotes roba i la que dóna més assistències.

* Marta: Ja acumula 44 punts i és la que té millor percentatge de tirs dins zona.

* Mar: 6 punts i 10 rebots. Ja acumula 29 punts i és la segona amb millor percentatge de triples.

* Cris: 4 punts. Ja acumula 21 punts i encara que no tira molt, el seu percentatge en entrades és del 67%.

* Imma: Encara està lesionada i esperem que prest pugui començar.

* Marina Ferrà: 16 punts i 10 rebots. Ja acumula 57 punts, és la que té millor percentatge en tirs exteriors i la segona en entrades.

* Marina Sureda: 10 punts i 12 rebots. Ja acumula 72 punts, és la màxima rebotejadora de l’equip i té un 90% d’encert en les entrades que realitza.

* Carme: 4 punts. Ja acumula 50 punts, és la segona en rebots i en tirs interiors i exteriors.

* Marga Vidal: 5 punts. Ja acumula 64 punts, és amb diferència sa que rep més faltes i la que tira més tirs lliures (43% d’encert), també és la que posa més taps.

Binissalem 40 – Parc Cafè 42

Molt difícil va resultar aquesta victòria contra un equip molt lluitador i amb bones jugadores. Nosaltres no jugàrem millor que elles, no forem millors, però a vegades la moneda cau d’un costat o un altre. Aquest cop, tal vegada pel major encert els tirs lliures, es va aconseguir la victòria.

Cal no deixar les coses a la sort perquè una altra vegada no sortirà bé. Per això s’ha d’intentar corregir els errors dels darrers partits: moltes pilotes perdudes, poca efectivitat del tir exterior i enfonsament físic de les segones parts.

Com a positiu destacar l’actuació d’Ella, que moltes vegades li costa estar dins el partit i aquest pic ho feu bé amb 12 rebots, 4 punts, 2 taps i 5 pilotes robades.

Crònica de la setmana INFANTIL 25_01_2009

Setmana de bons resultats, tres partits i tres victòries:

MMSA: Muro 59 – Sant Alfons 60

MMJC: Victòria contra Andratx

MFJC: Victòria contra Zona 5

MURO 59-CB JOAN CAPÓ (Sant Alfons) 60

Per primera vegada els joves felanitxers es trobaren davant un equip que els ho va posar difícil, i només la sort en els darrers 5 segons amb una cistella “estratosfèrica” d’en Xisco Barceló feu que segueixi imbatud en la competició.

La veritat és que els del Joan capó no feren massa mèrits per guanyar, ja que només s’imposaran en el primer quart (1-14), la confiança, la pobre defensa, la poca lluita per les pilotes feren arribà els nervis als jugadors visitants al final del partit, i de cada cop jugaren més malament, partint d’es d’una nula defensa, arribant a un atac totalment desorganitzat on els petits jugaven baix la cistella i els més alts a la línea de tres punts, quedant d’aquesta manera amb un pobre rebot ofensiu, un joc molt individualitzat i poc sacrificat de forma col.lectiva.

Aquest encontre ha destapat mancances d’uns jugadors que es pensaven ja saber-ho tot, per tant ara ens adonam que queda molta feina per fer. La setmana que vinent ve a jugar l’Esporles un equip que tampoc a perdut cap partit i que a priori pareixen superiors ja que ells guanyaren de 40 punts al Muro.

Jugaren: Ramón 4, Toni A, Miquel B 2, Pep 8, Jaume S 8, Tià G 2, Jordi, Miquel V 8, Pere F 4, Xisco B 10, Ginés P 12, Marino T 2.
Informa:deportebalear.com /fuente:juancapo. com