Avui s’han presentat, a la seu de la FFIB, les II JORNADES DE FUTBOL BASE

12 marzo 2010 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

A partir de dilluns, a Capdepera
PRESENTADES LES JORNADES DEL FUTBOL BASE

Avui s’han presentat, a la seu de la FFIB, les II JORNADES DE FUTBOL BASE, que tendran lloc a Capdepera a partir de dilluns.
La tinent batle de Capdepera, Pilar Gasull, i el president de la Federació, Miquel Bestard, han explicat que l’èxit de les Jornades celebrades l’any passat els han encorajat a tornar organitzar-les.
Tendran tres sessions (dilluns 15, dilluns 22, i dilluns 29 de març), amb ponències, col·loquis i conclusions, amb participació de destacats especialistes de les Illes Balears. Entre ells, Llorenç Serra Ferrer, Miquel vidal, Pep Alomar, Pepe Gálvez, Jaume Bauçà, Toni Prats i Lluis Carreras.
Les Jornades se celebraran a partir de les 19:30 al Teatre de Capdepera. A més dels inscrits, el públic hi podrà accedir lliurament.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com