TERCERA DIVISIÓ. SANTA EULALIA 0 – FERRE 0.

6 febrero 2011 | Por | Categoria: 3ª División, Futbol, General

Peña Deportiva Sta.Eulalia

En plena forma es troben els jugadors de s’equip de 3ªdivisió, que una altra setmana i van 11!, de imbatibilitat, a pesar que avui es jugava en es camp de tot un equipas com el Santa Eulalia hem pogut empatar a 0 gols després de fer un gran partit molt serio i mostrant la solidesa que ha agafat s’equip.
Avui davant teniem a un equip en forma també que les darreres setmanes havia despertat i s’anava apropant a la zona del play-off, peró davant sa trobat a un equip el nostre que es troba amb gran confiança i amb una gran forma fisica que durant els 90 minuts presiona en el rival complicant es joc i l’arribada en atac, i es que hem de destacar es gran treball defensiu de s’equip que ha fet una gran feina en el migcamp amb la defensa bastant junta, cosa que ha fet que haguém cumplit amb el nostre objectiu de treure un resultat positiu, que ens apropa encara mes a la permanencia i mantinguém aquesta privilegiada 11 posició a 10 punts del descens directe.
En el transcurs del partit a pesar que el Santa Eulalia jugant en el seu camp ha volgut dur el domini de partit hem disposat de les nostres ocasions, com per exemple una de molt clara de n’Hector que han tret gairebé de dins la porteria, a mes d’aquesta també al començament de partit hem arribat un parell de vegades en perill a pesar que un dels punts forts del Santa Eulalia es la solidesa defensiva, peró es que amb la confiança que es troben els jugadors que entrena en Dani Mori que esta fent una gran feina que esta tenint els seus fruits.
Després d’aquest partit ens espera un altra de molt complicat la setmana que ve en el nostre camp contra el lider Binissalem que te un autentic equipas, com ho demostra la unica derrota que dur en tota la lliga, peró segur que amb la forma que esteim els hi posarém les coses dificils, com ho vam fer dins el seu camp en que vam perdre per un ajustat 1 a 0.
UNA VEGADA MES ENHORABONA A TOT S’EQUIP, PER AQUESTA GRAN RATXA.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Deje su comentario