Crònica de les infantils’98: 26/11/11

30 noviembre 2011 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

DE CAP A PEUS 60 – PORRERES 33

El primer partit de la segona volta va ser més complicat que el de la primera però després de fer molta feina al final la victòria es va quedar a casa.

El primer quart va ser molt igualat, les porrerenques varen sortir amb els deures fets i nosaltres no acabàvem de defensar bé. Molts atacs llargs però males eleccions en el tir ens feren arribar al final del primer quart amb un marcador 10 – 11.

El segon quart i el tercer quart varen ser nostres (16/3 i 20/4), una bona defensa ens va permetre limitar l’atac de les visitants i ens va facilitar el nostre. La superioritat en el rebot de les nines ens va permetre tenir segones i terceres opcions en el tir que no varem desaprofitar.

En el darrer quart, una vegada més, susto de na Montse (a veure si ja és el darrer aquesta temporada), desconcentració en la pista i molt de nirvis. Les coses no ens acabaven de sortir però no varem regalar cap pilota, arribant al final del partit amb un marcador de 60-33.

Aquest partit ens ha de servir per veure que ningú ens regalarà res i que si volem seguir guanyant haurem de fer molta feina.

Jugaren: Ana 2 punts, Cater 6 punts, Gema, Maria 8 punts, Cata 14 punts, Júlia 2 punts, Andrea 4 punts, Laura 2 punts, Silvia 12 punts i 10 rebots, Montse i Nena amb 10 punts.

Lliga 26/11/11: De Cap a Peus 60 – Porreres 33 (4)