AVANZAR ES LO IMPORTANTE, COGE TU RITMO Y NO MIRES ATRÁS

17 abril 2012 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

Enhorabona campions i campiones!

 Com a president del club d’atletisme d’Alaior Lô Esport, em complau felicitar les victòries obtingudes a la final insular del l’Atletisme Divertit que es va celebrar diumenge a Ciutadella, en el qual l’equip femení i masculí de CP Doctor Comas Camps van quedar en primer lloc i es van classificar per a la final nacional a celebrar-se a Motril (Granada) el proper mes de Maig.
Enhorabona a tots aquells participants que comparteixen l’amor per l’esport i que s’uneixen a un bon hàbit: la pràctica de l’esport per poder dur una vida saludable a la vegada que es guanya en salut. Aquí es veu reflexat tot el vostre esforç i dedicació durant tot aquest temps, les vostres ganes i la vostra força per aconseguir un objectiu comú. Gràcies per participar i enhorabona pels resultats obtinguts.
Felicito especialment a qui ho ha fet possible, na Bego Pons, gràcies a la seva feina, constància i virtud en saber transmetre i motivar els valors tant positius de l’atletisme. La seva tasca i l’esforç de tots els participants han quedat ben plasmats aquest cap de setmana on els resultats han estat evidents. Enhorabona a tots i a totes!
També vull agraïr a en Paco Arnau, per promoure l’atletisme divertit arreu de les escoles de l’illa en nom des club Lô Esport. És un autèntic honor comptar amb algú com tú dins el nostre club. Les més sinceres felicitacions per tú també, Paco.
Per acabar, només em queda recordar que l’Atletisme a Alaior està més viu que mai.
I que segueixi així per molts d’anys!.
Salut i quilòmetres.
Rafel Quintana Villalonga
President de Lô Esport.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com