CURSA ATLÈTICA “SON VALLS” 2012, 02/12/12

4 diciembre 2012 | Por | Categoria: Atletismo, General, Otros Deportes

0

LA 25ª EDICIÓ FOU UNA GRAN FESTA,

amb un nou rècord de participació


El bon dia que va fer diumenge ajudà a l´èxit de l´edició d´enguany (la 25ª!!). Fins a 214 atletes hi participaren, més que mai.

Les ganes i la molta feina dels veinats de la barriada, l´organització del Club Joan Capó i el patrocini de l´Ajuntament de Felanitx i de moltes altres entitats fan possible aquest miracle que es diu “Cursa atlètica de Son Valls”, una prova molt especial.

Diversos clubs hi participaren massivament. Destaquen el C.A. Campos (43 atletes), el Joan Capó (35), el C.A. Porreres (18), el Bikila Toni Peña (11), el C.A. Manacor (10) i el CA U.T. Koryo de S´Arenal (9), entre altres. Aquest darrer club s´estrenà a la cursa enguany i quedaren gratament sorpresos.

12

Per categories fou molt destacable la participació a veterans “A” (de 35 a 44 anys), amb 40 atletes.

De la participació felanitxera, a part de la gran presència del Joan Capó en les categories menors, resalta el gran nombre d´atletes de Felanitx a les proves de sèniors i veterans. Per cert, el podi sènior masculí fou totalment felanitxer (Antoni Amengual, Miquel Lluís Mestre, Marc Rigo)

34

El Club Joan Capó logrà més triomfs (5) que cap altra entitat gràcies a Regina Gómez (iniciació femení), Xavier Mestre (iniciació masculí), Víctor Sánchez (benjamí masculí), Margalida Adrover (infantil femení) i José Rodríguez (infantil masculí).

5 Amb motiu del 25è aniversari de la cursa, foren obbjecte d´una atenció per part dels organitzadors, els atletes que més vegades han corregut a Son Valls. Posau atenció al nombre de participacions perquè és impressionant: Francisco Páramo (Totes!, 25), Joan Barceló (24), Victoriano Martínez (22), Esteve Barceló (20) i Sebastià Adrover (19). I enguany, un any més, cap d´ells faltà a la cita.

La festa acabà amb el sorteig de regals celebrat a un estibadíssim local del Teleclub, tal com podeu apreciar a les fotografies adjuntes.

67 En breu podreu consultar totes les classifiacions aquí. Mentrestant les podeu trobar a l´apartat competicions de la pàgina web de la Federació Balear d´Atletisme.

 

Deje su comentario

  • Mantente informado