CM Via Tacciolli – FC Juv. (9-3) C’an Picafort.

19 noviembre 2014 | Por Redacción | Categoria: Fútbol
CM VIA TACCIOLLI

El CM VIA TACCIOLLI torna a guanyar després de perdre 5 punts en les ultimes dues jornades de lliga. L’equip dirigit per Charly necessitava aquesta victòria per tornar a tenir sensacions positives. El partit no ha començat com s’esperava, ja que l’equip visitant s’ha avançat en el marcador per dues vegades. Una vegada passats els primers deus minuts, l’equip vermellenc ha aconseguit dominar més i millor al conjunt visitant i ha pogut sentenciar pràcticament el partit al finalitzar la primera part amb el marcador de 7-3. La segona part ha estat molt tranquil·la i els locals han dominat però no han estat encertats de cara a porteria
PLANTILLA: 2 Fede (GOL), 4 Sebas Ramis (GOL), 5 Nilson, 6 Pedro (GOL), 7 José Luis (2xGOL), 8 Alex (2xGOL), 9 Sergio, 12 Javi (2xGOL), 13 Carlos, 14 Sebas Gayá, 15 David.
El CM VIA TACCIOLLI vuelve a ganar después de perder 5 puntos en las últimas dos jornadas de liga. El equipo dirigido por Charly necesitaba esta victoria para volver a tener sensaciones positivas. El partido no ha empezado como se esperaba ya que el equipo visitante se ha adelantado en el marcador por dos veces. Una vez pasados los primeros diez minutos, el equipo bermellón ha conseguido dominar más y mejor al conjunto visitante y ha podido sentenciar practicamente el partido al finalizar la primera parte con el marcador de 7-3. La segunda parte ha sido muy tranquila y los locales han dominado pero no han estado acertados de cara a portería.