CD.MANACOR-DOSA CF. (Lliga Nacional Juvenil)

6 septiembre 2013 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Juvenil

Ha arribat l’hora de la veritat. Demà dissabte capvespre el DOSA CF de Jesús Carretero debuta a la LLIGA NACIONAL JUVENIL i ho fa a les 16:30 hores al complicat camp de Na Capallera del MANACOR. Després d’una pretemporada de molta feina arriba el moment de començar a treure els fruits.

I tot i que la il·lusió és màxima a dins l’expedició del DOSA CF pel debut en lliga de demà, de moment no tenim massa sort amb les lesions.

A part de les baixes ja sabudes de Joan Segui i en Guiem Florit, en el DOSA CF tenen les abssències per demà den Camilo i en Zulla. I per açò Carretero s’endú demà a dos cadets: en Bep i en David Camps. «Pero amb molta il·lusió i ganes de fer el primer viatge», exclamen des de l’equip mateix.

A més des del DOSA CF tenen molt de respecte al rival, el Manacor, «un equip que cada any presenta un bon equip i que segur que lluitarà a final de curs per estar entre els vuit primers», comenta el coordinador del club, Nacho Seguí.

Redaccion

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com