FRANK MUÑOZ I NEBIL KRISSI, DOS HABITUALS DEL FÍSICS CIUTADELLA, DAVANT UNS DIES MOLT IMPORTANTS

7 febrero 2015 | Por Redacción | Categoria: Boxeo, Otros Deportes
NEBIL

NEBIL

Els dos púgils ciutadellencs Frank Muñoz (kickboxing) i Nebil Krissi (boxa) estan afrontant uns dies molt importants en el seu calendari del 2015. Els dos, clàssics a les instal·lacions del FÍSICS CIUTADELLA quan són a Menorca, mantenen reptes destacats.
Aquesta nit de dissabte Frank Muñoz baralla al pavelló de la Vall d’Hebrón de Barcelona i a la fi contra el català César Córdoba, amb qui tantes ganes tenie de veure-se-les. I el ciutadellenc té clar a què és Barcelona. La seva aspiració és derrotar a Córdoba en la segona vetllada del International Fighting Championship.
“És un combat molt esperat, almenys per mi. Hi ha tensió. A César Còrdova li tinc ganes. El dia de la presentació del International Fighting Championship el vaig tenir cara a cara per primera vegada, i va haver-hi tensió.Sóc Frank Muñoz i el 7 de febrer vaig a barallar amb César. I anem a veure el que passa: el vaig a posar en el seu lloc”, deia Muñoz aquests dies.

Per la seva part, Nebil Krissi aquesta setmana ha estat vencedor per punts en decisió unànime davant un altre rival experimentat, Manuel Aguilar (Nicaragua) en una vetllada celebrada a Gran Canària a on resideix el ciutadellenc. Krissi va sortir molt seriós des del principi , manejant una boxa molt tècnica, notant-se les tardes de preparació amb el seu company Jerobe Santana i els viatges a Alemanya en ajuda d’un altre gran boxador com és Jack Culcay .
Aguilar va acusar un ganxo al costat de Krissi, que malgrat agarrar-se a Nebil en el seu desig de no caure va acabar de genolls sobre el quadrilàter; l’àrbitre va iniciar el compte reglamentari però Aguilar va acabar l’assalt en peus. I Nebil es va limitar a buscar pressionar i connectar, utilitzant bones combinacions de cops enfront d’un nicaragüenc que feia el que bonament podia, que era aguantar els cops de ‘El Sultan’.
Després d’arribar al final dels sis assalts disputats els jutges donaven una merescuda victòria per punts en decisió unànime al boxador ciutadellens. 6 de 6 des que és professional Krissi.

Frank

Frank

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com