I TROBADA DE TUI SHOU LLIURE A MENORCA

22 marzo 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
Primer encuentro de tui SHOU LIBRE en Menorca

Primer encuentro de tui SHOU LIBRE en Menorca

Aquest dissabte 25 de març, les instal·lacions de Físics del carrer Barcelona 8 de Ciutadella, de les 10’00h a 13’00h acolliran la  «I PRIMERA TROBADA DE TUI SHOU LLIURE A MENORCA»

Aquesta proposta no es presenta com un curs, taller o seminari, simplement el que proposa l’organitzador, Angel Quevedo, professor de l’escola esportiva Físics, és la de reunir als diferents professors de tai-txi de Menorca per intercanviar experiències i enriquir-se dels coneixements d’uns i altres. I amb la intenció de consolidar aquesta iniciativa amb trobades mensuals en diferents espais de tota Menorca.

La disciplina de Tui Shou treballa el desfer el instint natural d’una persona per resistir la força amb força, ensenyant al cos a cedir a la força redirigint l’energia, utilitzant diferents tècniques de posicionament, apalancament, reflexes, sensibilitat, sincronització i coordinació.

A dia d’avui ja s’hi han interessat diferents escoles practicants d’aquest Art Marcial mil·lenari, per el que s’espera que aquesta primera experiència sigui tot un èxit de participació, de les mans dels reconeguts professors de l’illa. Així com també està obert a qualsevol persona que senti curiositat  per aquesta variant del Tai-txi, per el que queden convidats a participar-hi gratuïtament.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com