Guiem Sintes, torna a casa

5 abril 2017 | Por | Categoria: Futbol Base, General
Guiem Sintes Gelabert s

Guiem Sintes Gelabert s

El davanter lluisser Guiem Sintes Gelabert s’incorpora fins a final de temporada al nostre equip Juvenil en el tram final del campionat.

L’exprés desig del jugador de vestir la samarreta blava ha estat fonamental perquè s’hagi acordat amb l’At. Villacarlos la baixa del jugador que procedeix de Lliga Nacional Juvenil, on arriba aquesta temporada després de tota una vida a les categories inferiors de la nostra Entitat

Gueim Sintes vestirà la samarreta blava fins a final de temporada i la següent, ja com a jugador de la primera plantilla. Guiem és un davanter ràpid, que es desenvolupa per qualsevol de les dues bandes, així com a la punta d’atac i amb gran facilitat per al gol.

Deje su comentario