C.C.E. Sant Lluis. Previa Juvenil

30 marzo 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol Base
Foto : CCE Sant Lluis

Foto : CCE Sant Lluis

L’equip juvenil rep aquest diumenge, 17:00 hores al Dosa CF a Ses Canaletes, escenari d’un partit crucial per a tots dos equips a la recerca de la posició més alta possible a la taula per tancar la temporada amb un bon gust de boca. Els equips mes ambiciosos i amb mes set de victòries tindran un final d’any molt més competitiu que els que es deixin portar. Els de Noval volen buscar la cinquena posició del CE Alaior, pressionat pels nostres i el CD Menorca B, encara que amb set punts de diferència en favor dels de Sergio Castilla.

El conjunt ciutadellenc, per la seva banda, comença la jornada al quart lloc, i amb tres punts d’avantatge sobre el CE Alaior i a sis de l’actual líder. A Els locals per la seva banda li resten sis partits per acabar una temporada on han anat de més a menys i que només les lesions i alguna derrota en moments crucials els allunya definitivament de la lluita pel títol. Ara els blaus, seran un dels jutges de la lliga, ja que després del partit del passat cap de setmana davant el CF Sporting de Mahón (4-1), haura de rebre d’aquí a tres jornades als homes de Kike Romero que estaran en plena lluita per acabar l’any a la part alta de la taula.

Per al partit d’aquest cap de setmana, dirigit per Xavi Torras Cubas, el tècnic local podrà comptar amb tota la plantilla a excepció dels que porten algun temps en la infermeria i aprofitarà aquest tram final de la competició per anar donant entrada a jugadors del equip cadet perquè vagin avançant en la seva fase d’adaptació da a la categoria en vistes a la propera temporada.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com