II BTT Volta Cicloturística i XXIII BTT La Mola

26 octubre 2017 | Por | Categoria: -Portada, Atletismo, Eventos, General, Otros Deportes
Presentació BTT

Presentació BTT

El conseller d’Esports, Jordi Vidal, acompanyat del representant del Grup Esportiu Espalmador de Formentera, Rafael López, i el representant de Unisport Consulting, Manuel Hernández, ha presentat avui la segona edició de la BTT Volta Cicloturista Formentera que se celebrarà entre demà divendres 27 d’octubre i el diumenge 29 d’octubre a Formentera.

S’espera que en aquesta cursa, que no provocarà talls de trànsit, participin prop d’uns 100 ciclistes. La II BTT Volta Cicloturista Formentera estarà dividida en 3 etapes, 110 quilòmetres i 1.168 metres de desnivell acumulat esperen als ciclistes aficionats. Però els més exigents també tindran la seva oportunitat en la clàssica XXIII BTT LA MOLA amb un recorregut de 37,6 quilòmetres i 850 metres de desnivell, puntuable per a la Challenge del Campionat Pitiús de BTT, que tindrà lloc el diumenge.

L’Agència de Turisme Balear dóna suport a la II BTT Volta Cicloturística, que també s’inclou dins el calendari de les activitats previstes en la campanya Descobreix Formentera en Octubre per atraure turisme fora de temporada alta.

Cartell BTT

Deje su comentario

  • Mantente informado