DECLARACIONS VALLORI: “ESTÀ CLAR QUE GUANYAR AL MALLORCA ÉS ESPECIAL”

19 enero 2018 | Por | Categoria: 2ª División B, Futbol, General
Vallori

Vallori

La plantilla ha entrenat avui a Son Malferit a porta tancada. Demà a les 10:30 serà el darrer entrenament abans del derbi de diumenge. Ja s’han venut 840 entrades per la qual cosa, només en queden 60.

En acabar la sessió, Guiem Vallori ha atès els mitjans de comunicació.

altavoz Vallori:Arribam amb una victòria, no ho havíem fet tant malament per no guanyar des d’octubre. No crec que el Mallorca arribi en una dinàmica dolenta, no hem d’oblidar que són els primers, vendran amb tot. Són 3 punts però anímicament ens donarà molt si guanyam pel que queda de segona volta, i més amb el suport de l’afició allà. La victòria fa que l’ambient es tranquilitzi, entrenam seriosament i mentalitzats amb el que hem de fer diumenge. Necessitàvem la victòria, hem de sumar per ficar altres equips abaix en la pomada. Tot el que sigui ‘piques’ esportius els puc acceptar però fa estona que per la meva part no hi entr, està clar que guanyar al Mallorca per jo seria especial. No he fet cap gol enguany i si marcàs, depèn del resultat de com aniríem… la celebració no sé, l’haurem de veure per IB3. L’afició quan ha de reaccionar ho fa, com a Toledo o Albacete, volem donar una alegria perquè venen cada diumenge i són com a família. La conjura és anar a totes les pilotes, no conformar-nos, podem guanyar a qualsevol“.

Deje su comentario