BENJAMINES MENORCA – LLIGA (3a REGIONAL)    Jornada 7

25 febrero 2018 | Por Juan Truyol | Categoria: Fútbol Base

Portada_MG_0617 copia

Hoy se ha disputado el partido correspondiente a la séptima jornada de liga entre los equipos del Dosa CF y el CE Ferreries en la categoría de benjamines, ha sido una partido donde se han visto en total 9 goles, 2 en el marcador local y 7 en el visitante.
Se ha podido ver desde el principio un dominio por parte del CE Ferreries que ya en el minuto 4, por mediación de Ignasi Coca abría el contador para el equipo de Eugeni Martí, las oportunidades se han repetido en ambas porterias y en el minuto 7 Ian Taltavull ha puesto el empate en el marcador, los siguientes minutos el juego se ha igualado en gran medida y los dos equipos se han defendido con mucho orden hasta que, en el minuto 13 y 16 el partido se ha decantado definitivamente a favor del CE Ferreries ya que Sergi Goñalons por partida doble lograba marcar y pones el 1-3 en el marcador. El dominio visitante se ha puesto definitivamente de manifiesto y en el minuto 32 Pau Janer ha marcado el 1-4, también en el mismo minuto 32 Sergi Febrer ha marcado el quinto. Ya en el 35 Rodrigo Etcheverry ha logrado el sexto, sin dejar pasar el minuto 35 de nuevo Sergi Goñalons a puesto el 1-7 y Ian Taltavull para el Dosa CF ha logrado el definitivo 2-7 en el minuto 44, llegando así al final del partido.

CATALAN

Avui s’ha disputat el partit corresponent a la setena jornada de lliga entre els equips del Dosa CF i el CE Ferreries en la categoria de benjamins, ha estat un partit on s’han vist en total 9 gols, 2 al marcador local i 7 en el visitant.
S’ha pogut veure des del principi un domini per part del CE Ferreries que ja al minut 4, per mediació d’Ignasi Coca obria el comptador per a l’equip d’Eugeni Martí, les oportunitats s’han repetit en les dues porteries i en el minut 7 Ian Taltavull ha posat l’empat al marcador, els següents minuts el joc s’ha igualat en gran mesura i els dos equips s’han defensat amb molt d’ordre fins que, al minut 13 i 16 el partit s’ha decantat definitivament a favor de CE Ferreries, ja que Sergi Goñalons per partida doble aconseguia marcar i poses l’1-3 al marcador. El domini visitant s’ha posat definitivament de manifest i en el minut 32 Pau Janer ha marcat l’1-4, també en el mateix minut 32 Sergi Febrer ha marcat el cinquè. Ja en el 35 Rodrigo Etcheverry ha aconseguit el sisè, sense deixar passar el minut 35 un altre cop Sergi Goñalons a posat l’1-7 i Ian Taltavull per al Dosa CF ha aconseguit el definitiu 2-7 en el minut 44, arribant així al final del partit.