«Jugamos con la élite. Dirección Insular de Deportes

18 abril 2018 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes
El vicepresident Francesc Miralles i la directora insular d'Esports, Margalida Portells amb els esportistes d'elit Álex Sánchez, Brigitte Yagüe, Carlos López i Joan Reinoso, durant la presentació de les xerrades "Els valors de l'esport".

El vicepresident Francesc Miralles i la directora insular d’Esports, Margalida Portells amb els esportistes d’elit Álex Sánchez, Brigitte Yagüe, Carlos López i Joan Reinoso, durant la presentació de les xerrades «Els valors de l’esport».

Álex Sánchez, Brigitte Yagüe, Juan Reinoso, Carlos López, Ángeles Llobera, Mavi García y Tòfol Castanyer ofrecerán, a través del programa «Jugamos con la élite» del Departamento de Cultura, Patrimonio y Deportes, charlas para divulgar los valores de la deporte en centros educativos, clubes y federaciones, ayuntamientos y cualquier asociación que esté interesada.

En el año 2016 la Dirección Insular de Deportes pone en marcha el programa «Jugamos con la élite» con el objetivo de divulgar y fomentar los valores inherentes a la práctica deportiva entre los niños y jóvenes de toda Mallorca.

El programa, que cuenta actualmente con la implicación de 10 clubes de élite, crece ahora con un nuevo proyecto de charlas con deportistas de élite individuales: todos ellos campeones y referentes de sus disciplinas deportivas y cada uno de ellos ejemplo de trayectorias vitales muy diversas.

«Son ejemplo de una gran voluntad de superación y son los mejores aliados que tenemos para hacer llegar los valores del deporte a nuestros niños, para que vean que el deporte nos hace crecer como deportistas pero también como personas. Detrás de cada uno de estos deportistas de élite encontraremos historias que, seguramente, nos serán muy cercanas. Una oportunidad que enriquecerá a unos y otros «, explica el vicepresidente primero y consejero de Cultura, Patrimonio y Deportes, Francisco Miralles, quien ha agradecido la generosidad de todos ellos para hacer espacio a estas charlas dentro del día a día de sus competiciones.

Alex Sánchez, Carlos López y Juan Reinoso comparten el espíritu de superación que ha marcado su carrera deportiva tras haber sufrido un accidente y ellos serán los encargados de poner nombre propio a las charlas de «Superación deportiva», «Cómo superar barreras «y» No hay retos imposibles «. Compartirán programa de charlas con Mavi García, quien abordará las dos caras del deporte en «Nunca es tarde para hacer deporte», con Brigitte Yagüe que analizará «La distancia entre tus sueños y la realidad», con Ángeles Llobera para hablar de «Conciliación» de la vida laboral, familiar y deportiva y con Tòfol Castanyer para entender «Las carreras de montaña» desde el respeto y la sostenibilidad del medio natural.

Ellos son los protagonistas de este nuevo proyecto del Departamento de Cultura, Patrimonio y Deportes previsto realizar 75 charlas este 2018. Una oferta formativa y divulgativa que va dirigida a centros educativos, federaciones y clubes deportivos, ayuntamientos y asociaciones en general interesadas en la promoción de los valores del deporte.

Las charlas con deportistas de élite se suma a otras actividades que ya se están desarrollando actualmente desde la Dirección Insular de Deportes a través del programa «Jugamos con la élite», como son las visitas a escuelas de clubes de élite de Mallorca -Palma Futsal, España Hockey Club, Collerense, Real Mallorca, Son Sardina, Atlético Baleares, Iberostar Palma, Discaesports, Club Voleibol CIDE y Club Voley Palma-, así como la organitació de actividades antes de los partidos, talleres prácticos y coloquios que se organizan desde el Observatorio Deportivo de Mallorca.


Álex Sánchez, Brigitte Yagüe, Joan Reinoso, Carlos López, Àngels Llobera, Mavi García i Tòfol Castanyer oferiran, a través del programa “Jugam amb l’elit” del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports, xerrades per divulgar els valors de l’esport a centres educatius, clubs i federacions, ajuntaments i qualsevol associació que estigui interessada.

L’any 2016 la Direcció Insular d’Esports posa en marxa el programa “Jugam amb l’elit” amb l’objectiu de divulgar i fomentar els valors inherents a la pràctica esportiva entre els infants i joves d’arreu de Mallorca.

El programa, que compta actualment amb la implicació de 10 clubs d’elit, creix ara amb un nou projecte de xerrades amb esportistes d’elit individuals: tots ells campions i referents de les seves disciplines esportives i cada un d’ells exemple de trajectòries vitals ben diverses.

“Són exemple d’una gran voluntat de superació i són els millors aliats que tenim per fer arribar els valors de l’esport als nostres infants, perquè vegin que l’esport ens fa créixer com a esportistes però també com a persones. Darrera cada un d’aquests esportistes d’elit trobarem històries que, segurament, ens seran molt properes. Una oportunitat que enriquirà a uns i a altres”, explica el vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, qui ha agraït la generositat de tots ells per fer espai a aquestes xerrades dins el dia a dia de les seves competicions.

Àlex Sánchez, Carlos López i Joan Reinoso comparteixen l’esperit de superació que ha marcat la seva carrera esportiva després d’haver patit un accident i ells seran els encarregats de posar nom propi a les xerrades de “Superació esportiva”, “Com superar barreres” i “No hi ha reptes impossibles”. Compartiran programa de xerrades amb Mavi García, qui abordarà les dues cares de l’esport en “Mai no és tard per fer esport”, amb Brigitte Yagüe que analitzarà “La distància entre els teus somnis i la realitat”, amb Àngels Llobera per parlar de “Conciliació” de la vida laboral, familiar i esportiva i amb Tòfol Castanyer per entendre “Les curses de muntanya” des del respecte i la sostenibilitat del medi natural.

Ells són els protagonistes d’aquest nou projecte del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports que preveu realitzar 75 xerrades aquest 2018. Una oferta formativa i divulgativa que va adreçada a centres educatius, federacions i clubs esportius, ajuntaments i associacions en general interessades en la promoció dels valors de l’esport.

Les xerrades amb esportistes d’elit se suma a altres activitats que ja s’estan desenvolupant actualment des de la Direcció Insular d’Esports a través del programa “Jugam amb l’elit”, com són les visites a escoles de clubs d’elit de Mallorca –Palma Futsal, Espanya Hoquei Club, Collerense, Reial Mallorca, Son Sardina, Atlético Baleares, Iberostar Palma, Discaesports, Club Voleibol CIDE i Club Voley Palma-, així com l’organitació d’activitats abans dels partits, tallers pràctics i col·loquis que s’organitzen des de l’Observatori Esportiu de Mallorca.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com