Bàsquet Manacor. LES JÚNIORS, LÍDERS DEL SEU GRUP

9 octubre 2018 | Por | Categoria: -Destacados, Baloncesto, General

00Júnior Femení Expert-Restaurant Antonel.la

  1. Manacor, 70 – B. Molinar, 59.

Després de tres jornades les júniors lideren el seu grup de promoció a la categoria especial amb 2 victòries i una derrota. Tot i la victòria d’aquest cap de setmana, l’equip encara pot millorar molt. Tanmateix, va saber trobar el camí a la victòria.

03                                                       Cadet Femení Òptica Es Centre

  1. Manacor, 24 – La Salle Palma, 91

Partit difícil i complicat contra un dels millors equips de la categoria. Durant bastants minuts es va competir de tu a tu davant d’un equip físicament molt superior. Aquesta superioritat, juntament amb les precipitacions de les manacorines, van decantar el partit a partir del segon quart. Ens quedam amb els minuts en què l’equip va estar a l’alçada i fins i tot per sobre de les rivals.

Infantil femení Bar S’Avinguda

  1. Manacor 42 – Binissalem, 37

Primer partit de la temporada de les infantils en què van demostrar una gran progressió en intensitat i concentració defensiva. Quant a l’atac, van crear més espais i van ser valentes en l’1×1.

Infantil masculí Restaurant  Es Parc

Bàsquet Manacor, 74 – Sant Agustí B, 51

Primer partit oficial dels infantils en el qual van jugar a ratxes, la qual cosa va bastar per començar a veure coses positives. S’imprimí un alt ritme de partit que, tot i que propicià la pèrdua de moltes pilotes i errar una gran quantitat de cistelles fàcils, és el camí a seguir. És un grup nou amb moltes ganes de feina que quan aconsegueixi conjuntar-se, serà un gust veure’ls jugar.

Cadet masculí preferent Autocars Tramuntana

  1. Manacor, 66 – B. Artà, 57

Primer partit de lliga amb uns objectius clars: ser un equip intens i disciplinat, amb normes clares en defensa i en atac per créixer a partir d’aquí. El primer quart va ser molt igualat (16-16), però a partir d’aquí l’equip, tot i la inexperiència en la categoria,  va agafar distància al marcador que va saber mantenir fins al final.

04

 

Deje su comentario