I Trofeu Ciutat de Palma de ciclismo en pista

16 enero 2009 | Por admin | Categoria: Ciclismo
I Trofeu Ciutat de Palma de ciclismo en pista

La Penya Ciclista Establiments, amb el patrocini de l’ajuntament de Palma de Mallorca, va a organitzar el I Trofeu Ciutat de Palma en pista, que es celebrarà en el Palma Arena el 28 de febrer, des de las 15,00 a les 21,00 hores.

Es tracta d’una interessant iniciativa amb la finalitat d’augmentar l’activitat ciclista d’uns dels millors recintes ciclistes de tota Europa i que en aquesta ocasió estarà destinat a elits i sub-23, tant homes com dones encara que es permetrà la presència de juniors amb reconegut palmarès en pista.

S’establiran tres classificacions: fondistes, que competiran en puntuació i madison, velocistes, que realitzarà velocitat i keirin, i fèmines, con keirin i puntuació, para el resto de categories, solo una prova de puntuació. No obstant, hi haurà una prova de puntuació para completar el programa en altres categories como juniors, cadets, infantils, alevins i màsters.

Podreu trobar informació en el calendari de la FCIB (modalitat pista, categoria pista)

Informa: DeporteBalear. Fuente: Federación Balear de Ciclismo

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com