Primera Challenge Ciclisme Base – Consell de Mallorca

2 febrero 2009 | Por Redacción | Categoria: Ciclismo

Infants i joves en edat escolar participaran en cinc competicions esportives amb gran projecció internacional

Manuel Hernández, Antoni Seguí, M. Dolça Mulet, Arturo Sintes i José Griñan durant la presentació.

La consellera d’Esports i Promoció Sociocultural del Consell de Mallorca, M. Dolça Mulet, ha presentat avui a Palau Reial la propera Challenge Ciclisme Base – Consell de Mallorca. Per primera vegada, el departament insular impulsa enguany aquest nou projecte, destinat a infants i joves en edat escolar, que els permetrà participar en esdeveniments esportius de primer ordre que es desenvolupin a la nostra illa, relacionats amb el ciclisme i el pàdel.

A l’acte també han assistit el director insular d’Esports, Antoni Seguí, el director general d’Unisport Consulting, Manuel Hernández, el president de la Federació de Ciclisme de les Illes Balears, Arturo Sintes, i el director genera de la Federació Esnyola de Ciclisme, José Griñan. L’iniciativa, que és possible gràcies a l’acord de col·laboració entre el Consell de Mallorca i Unisport Consulting, té l’objectiu clar de promoure i difondre la pràctica esportiva continuada en les categories menors i viure molt a prop el nivell de competició que tenen els professionals en diversos esdeveniments amb gran projecció internacional.

En aquest sentit, en totes les proves esportives que realitzi l’organització es durà a terme una prova dirigida a nins i nines en edat escolar que participen en el programa d’esport base de la institució insular. La participació en aquestes competicions de màxima repercussió internacional possibilitarà que els infants i els joves puguin competir, d’alguna manera, com si fossin esportistes d’elit, d’acord amb la seva categoria.

Aquest acord inclou les quatre proves ciclistes i el torneig de pàdel professional que organitza Unisport al llarg de l’any:

* Challenge Illes Balears – Volta Ciclista a Mallorca (8 – 12 de febrer)
* Cinturó Ciclista Internacional a Mallorca (1 – 5 d’abril)
* Volta Cicloturista Internacional a Mallorca (1 – 3 de maig)
* Setmana Internacional de Ciclisme Màsters (11 – 17 d’octubre)
* Pàdel Pro Tour – Internacional de Pàdel Illes Balears (31 d’agost – 6 de setembre).

Mas Información Aqui

Informa:deportebalear.com //fuente:redacción deportebalear.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com