SETMANA DE DOS PARTITS DE BÀSQUET ESCOLAR.

22 marzo 2009 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
.

Categoria Benjamí: JOAN CAPÓ A  32 – 21 SANT ALFONS A  (17/03/09)

Categoria Iniciació: JOAN CAPÓ A  35 – 0 BC SANTANYÍ (21/03/09)

Al partit de categoria Benjamí disputat dimarts al col·legi Joan Capó, destaca la gran presència de públic en un horabaixa totalment primaveral (contàrem més de 60 persones). Partit de gran categoria que marca el primer dels dos que jugaran aquests equips i decidiran el campió comarcal. En aquesta ocasió, els jugadors blaus s’imposaren a base d’una intensísima defensa, anulant les peces claus dels contraris. Així i tot queda tot per decidir al segon partit que se disputarà en un parell de setmanes al poliesportiu Guillem Timoner.

Pel seu vent, els iniciació A de Joan Capó, en partit disputat avui dissabte a Montuïri, segueixen el seu camí de roses i sumen una nova victòria a costa del Santanyí. El qual no va poder anotar ni una cistella, en canvi els felanitxers anotaren tots menys un jugador.

Informa:deportebalear.com //fuente:  clubjoancapo

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com