SANTA CATALINA 2-0 U.E PETRA

24 abril 2009 | Por Redacción | Categoria: 1ª Regional, Fútbol

U.D. Petra

Sta catalina:cabrera, riera(lara), nicolau, pereja,frau(carrasco),sanpedro(molina), sala(hidalgo),Darder,gomila,noll(font) i bergas.
U.E Petra: Monroig, Bonnin(lopez),Servera,mascaró(amengual), Pujades(serralta 2); Santan,Femenies,Toniet(juan carles),Serralta, Vanrell,mestre.

Arbitre: Senyor Coronado Manjilla, va estar regular, molt casero,i deixant perdre molt de temps a l’equip local, va amonestar a juan carles,bonnin,pujades i amengual per part del petra, i a nicolau per part del Sta Catalina.

Gols: 1-o minut 34: Noll rep dins L’àrea grossa de un corner i remata ajustat al PAL.2-0 minut 85 Carrasco:culmina un contraatac i defineix tot sol a davant Monroig.

Lo difícil en la vida no es tenir èxit,es mereixer-ho, el Petra crec que no el mereixia. L’equip hauria de mostrar una unió més forta, més sòlida, si l’any que vé es vol intentar l’asalt a la gloria. A petra es necesiten menys critiques, menys envejes, menys xerrar malament dels companys;crec que en part crea tot això estar a un poble on tothom es coneix, i no ajuda molt, sempre hi ha les envejes,les ràbies que es té la gent. El vestuari s’hauria de desintoxicar, dir les coses clares i bé, tot aniría millor. La relaxació de l’equip era patent en tot moment,com qui torna de un Spa,la tensió era mínima,el Sta Catalina tot el contrari, motivadísims,tensió al màxim. Crec sincerament que els hi servirà de poc, baixaràn a no ser pasi un gran miracle, perquè aquest equip apart de fè, té poca calidad, una especie de Real Madrid(obviant les distáncies). Al Petra hi havia jugadors que jugaven tocats, altres amb el freno de ma posat, altres en massa patxanga damunt del dia anterior, i aixi va anar. La alineació fou l’esperada per a tots, ara bé, l’equip no va furular en cap moment, el motor gripava i li faltava gasolina, les conexions eren desestrosses, un altre vegada el Petra estava perdut, molt perdut, més que en Monroig dins un «todo a cien»,que en Tano dins una classe de modals,que en Bonnin dins una classe de poesia i romanticisme….un xut a porta per a cada equip la primera part, a la segona poca cosa més. Ningú, no destacaria ningú, l’únic en Femenies, que li es igual si fa fred,calor o neu, les seves piles són duracel, i duren molt més que les dels altres. Debut d’en Juan Carles, seus foren els dos xuts a porta de la segona part, però va demostrar el que ja sabiem,1 pilota per a ell, i una per els altres. Pot ajudar a l’equip perquè té calidad i si l’any que ve continua pot esser un jugador important per aconseguir l’objectiu, però vol fer gol abans de rebre la pilota, encara massa enfora de la porteria, per arribar-hi ha de pasar massa pancartes i sempre quedarà travat a alguna…Els gols encaixats, 1 l’enessim de corner i l’altre agafant la defensa amb bragües perquè jugavem amb 1 menys a derrera. Això si, jo no se si per devers Sta Catalinat tenen els peus de plom perquè les pilotes fortes era poc lo que anaven, a més de tenir el seu delanter que li direm en AH! Perque no el tocaven i ja tenia aquesta paraula a la boca, també la lesió del pulmó pujades, que es va lesionar i serà baixa contra el Pilares.Bé, començarem per el principi.

L’equip va començar tocant, però tocant sense sebre on era el nord, on hi havia l’objectiu, l’equip rival espera a derrera com la serp que espera que la seva presa es despistí, basta un segon per tirar-se » a tumba abierta», una vegada les cartes ja estaven girades es va veure que cap dels dos equips les tenien bones, no hi havia ni projecte de color ni parelles de res, però com sempre qui pega primer pega dues vegades,i aixi fou, com no a un corner i per obsequi de la cuina del Petra, on el jugador contrari va tenir tens a dins sa cuina de fer-se un cafetet i menjar un parell de galletes, després va marcar aferrat al pal imposible per a cualsevol cuiner. El Petra no va millorar amb el gol, però va disposar de la millor oportunitat per empatar,on una centrada de la banda rematada per el Kaiser es va trobar amb el peu del porter rival. Aixi s’arriba en al descans.

La segona part va seguir el guió de la primera, el Petra intentant trobar fugues dins la defensa del Sta Catalina, pereixien picapedrers intentant tomar un pared de bloquets amb un pala, es va pasar a defensa de tres, però el Petra res de res, tots els xuts totes les aproximacions tenien un destí…la red, però la red grossa de derrera de la porteria, no es xutava a porta, la porteria pereixia que tirava un repelent a la pilota i no hi havia manera.El canvi de Juan Carles per Toniet va canviar el panorama(cal dir que nhi havia d’altres de més canviadors), seus foren els dos xuts a porta, en dues faltes llunyanes, que no van causar més problemes que un corner, aunque almenys van anar a porta, suficient per millorar les derreres 20 faltes tirades per part dels nostres llançadors. En tot això que va arribar el segon gol, en una pèrdua de pilota al mitj del camp i deixant un forat per el centre més gros que el de la capa d’ozó va entrar el seu davanter, tot sol previa mitja enpesa de Bini, que no va sebre si fer-li falta o no, el davanter va definir i s’acabà el partit.
Esperem que això servesqui per esser més humils, per a moments futurs que s’hauràn d’afrontar i es necesitarà experiencia, i que aquest bloc es mantengui, per el bé del Petra.

El millor– Femenies- un segur a tot risc complet, el més regular de tot l’any.

El dandy-J.Carles- seves foren les ocasions de les faltes, on les va tirar en cert perill.

Vaja dia-Santan/Serralta- un jugant lesionat i l’altre desubicat.

Els pardillos
-U.E Petra- la cara de beneit que ens va quedar a tots després del resultat.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com