SELECCIONS D´ATLETISME

31 mayo 2009 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

7 atletes del Joan Capó en diferents seleccions

Josep Monserrat

Continuen les bones notícies en torn a l´atletisme del Joan Capó. Fins a 7 atletes del club formaran part de seleccions d´atletisme que competiran els propers caps de setmana.

Josep Monserrat (a la foto) i Catalina Vivancos

Seran els primers en entrar en acció. Aquests dies (30/31 de maig) aniran a Avilés (Astúries) amb la selecció balear juvenil que competirà en el Campionat d´Espanya d´autonomies. Josep Monserrat ha de participar a triple salt i en el relleu 4 x 100; Catalina Vivancos ho ha de fer a salt d´alçada i 4 x 100

Francina Mesquida

El cap de setmana 13/14 de juny acudirà a Saragossa amb la selecció balear cadet que participarà en el Campionat d´Espanya de seleccions autonòmiques. La seva prova serà el llançament de martell.

Pedro José Barceló, Carme Vivancos, Maria Àngels Mestre i Noelia Torralba

Són els quatre infantils del Joan Capó seleccionats per formar part de la selecció de la part forana de Mallorca que ha de participar a Eivissa el 13 de juny en el Torneig Balear de seleccions infantils, juntament amb les seleccions de Palma, Eivissa-Formentera i Menorca.

Les proves que, en principi, han de fer, són:

Pedro José Barceló: alçada, 80 m. tanques i 4 x 80

Carme Vivancos: 3.000 m. marxa

Maria Àngels Mestre: 1.000 m. llisos

Noelia Torralba: 4 x 80

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com