ARRIBA A PALMA EL MALLORCA BEACH TENNIS TOUR

18 junio 2009 | Por Redacción | Categoria: Tenis
BEACH TENNIS

Palma.-18 de juny.- La segona proba del circuit oficial de tennis platja tindrà lloc el proper dissabte dia 20 i el diumenge dia 21 de juny a la platja de Palma (Can Pastilla).

La diversió està assegurada amb aquesta jove modalitat esportiva que comptarà amb la participació de la millor parella masculina balear i una de les millors a nivell nacional. Les modalitats en joc son dobles masculins (2 categories) i dobles mixtes.

L’associació Beach Tennis Balear amb la col·laboració de ll’Institut Municipal de l’Esport (IME), organitza per segon any consecutiu aquest circuit de torneigs que es desenvoluparan en la platja de Palma, Cala Romàntica, Badia Blau i el Port d’Alcúdia entre els mesos de juny i setembre.

Els guanyadors finals del circuit seran premiats amb vols d’avió, estàncies en els hotels i altres interessants premis.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com