TORNEIG GOTHIACUP

20 julio 2009 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
Gothiacup-09

Del 12 al 19 de Juliol, com sabeu, el Pla ha participat a la Gothiacup-09 a Göteborg, considerat el torneig de futbol-base més nombrós del món. Aquest any amb 1505 equips de setanta-dos països, entre els que vos trobau des de Austràlia, Filipines, sud-Àfrica, Zambia, Argentina, Uruguai, Mèxic, Estats Units, tots els països d’Europa…a la pàgina d’aquest torneig www.gothiacup.se ja hi ha penjada la ceremònia inaugural i vos fareu una idea de la dimensió que té.
1505 equips de tot el món hi han participat amb diferents categories, tretze eren de Espanya. De les Illes som el primer club que hi ha participat, i dels espanyols els que arribàrem més enfora.
De la categoria B-14 (14 anys) hi havia 193 equips. En una primera fase de grups, de 44 grups estàvem en el 22, guanyàrem dos partits a dos equips suecs (4-0 i 8-0) i empatàrem  0-0 amb el cap de sèrie del nostre grup ( Un equip del Marroc, de Rabat). Férem els mateixos punts que els de Marroc, però quedàrem segons per un gol. Després a 64aus eliminàrem per 2-0 a un altre equip suec. El dijous 15 esjugaven tres eliminatòries, a 32aus guanyàrem per 2-0 a un altre equip suec el dematí. A les quatre ens va tocar un equip noruec a 1/16 i ens guanyà per 3-1…i tot això amb tretze jugadors durant tot el torneig només.
Hem quedat el 22è de 193 equips i per l’any qui ve serem cap de sèrie en el sorteig dels grups si hi tornem.
Senzillament, una experiència única tan pels jugadors com pels qui han viscut aquesta setmana.

D’aquí uns dies es penjarà un power-point i un resum en video d’aquesta experiència que també podeu consultar resultats i el video de la ceremònia inaugural a la pàgina del torneig, www.gothiacup.se

També dir-vos que ha servit per entrar en contacte amb equips del món, que ens han convidat a anar a diferents torneigs, com a Rabat, Lisboa, el Inter de Milà, Hungria…i a demanar per a poder venir a Mallorca per a disputar partits…en fi…inoblidable.

Fuente:   udpladenatesa

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com