EL FUTBOL BASE EXIGEIX EL PAGAMENT DE LES SUBVENCIONS

24 agosto 2009 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
Reunion

Una representació dels clubs que tenen equips de Futbol Base han acompanyat al President de la FFIB, Miquel Bestard, a una reunió amb la responsable del departament d’Esports i Promoció Sociocultural del Consell de Mallorca, Dolça Mulet.
La principal reivindicació del Futbol Base de Mallorca és la de cobrar les subvencions compromeses des de fa un any i mig pel Consell i que ja s’aproxima als 140.000 €. El retard en aquest cobrament obliga als directius dels clubs a pagar de la seva butxaca les despeses d’arbitratges dels partits que juguen cada setmana els prop de 17.000 federats en edat escolar.
La consellera Mulet i el director d’Esports del Consell, Toni Seguí, han reconegut el dret dels clubs a rebre aquestes subvencions i s’han compromés a tramitar-les aquesta mateixa setmana. En la reunió, Mulet ha explicat als representants dels clubs que el retard es deu a la burocràcia interna de les institucions i que confia que els pagaments es faran durant la primera setmana de setembre.
El president de la FFIB ha explicat a la consellera que el malestar dels equips de futbol base ja ve de enrera i que en una reunió dels clubs de Palma, fa una setmana, alguns varen plantejar fins i tot la possibilitat de no començar la lliga per manca de liquiditat. La Federació ha propiciat aquest encontre entre els clubs i el Consell Insular per mirar de reconduïr la situació, i la consellera Mulet ha volgut agraïr les gestions de Bestard.
També es va plantejar la discriminació que pateixen els equips en edat escolar de Mallorca en relació als de Menorca i d’Eivissa. Els de les illes menors han rebut el 100 % de les despeses en forma de subvenció, mentre que els de Mallorca encara no han rebut ni el 70 % que se’ls havia promès.
Els clubs demanen que les subvencions arribin a aquest 100 % i que hi s’hi inclogui també els equips benjamins i pre-benjamins, que, incomprensiblement, no figuren amb els altres d’edat escolar: alevins, infantils i cadets.

A més del President Miquel Bestard, han assistit a la reunió amb Dolça Mulet i Toni Seguí els següents representants dels clubs:
– Francesc Moranta, president del INDEPENDIENTE
– Josep Ant. Barceló, president del PATRONAT
– Miquel À. Ramón, president de LA SALLE
– Antoni Martí, representant ESPAÑA de Llucmajor
– Rafel Palmer, representant ATL BALEARES.

Informa: Deporte Balear fuente:  fbib

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com