RECORDATORI DEL PREU DE LES ENTRADES A L’HIPÃ’DROM DE MANACOR

1 septiembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

Federacion Balear de Trot

Recordam a tots els interessats, que el preu de les entrades a l’hipòdrom a Manacor es de 5€ per l’entrada anomenada «Un dia a les carreres» i de 20€ per l’entrada «Turfiste», amb l’entrada de 5€ es regalen dos tickets de valor total 4€ que es poden intercanviar voluntariament amb apostes, amb l’entrada de 20€ es regalen 22€ en joc també pel que vulgui participar a l’activitat del nostre hipòdrom i contribuir a la promoció de les carreres amb els percentatges destinats en premis.

Eventualment es fan ofertes a les primeres entrades amb major import de regal en apostes, fixau-vos-hi al programa semanal.
Com ja sap la major part de la gent, tots els que tenguin vigent qualque llicència de la FBT, així con els socis de la SET i els majors de 65 anys i menors de 18 tenen entrada gratüita.
Per això només es demana que qualsevol federat o soci presenti el seu carnet a les entrades.
Així mateix cada cavall participant d’una reunió pot obtenir dues invitacions, únicament per aquest dia, a recollir pel propietari a l’entrada principal de l’hipòdrom.
Recordau que aquestes iniciatives només estan pensades en benefici del trot i de tots els cavallistes.
Pensam que és lògic demanar una petita participació a l’espectacle del trot a totes aquelles persones no incloses en els colectius abans citats i que venen a gaudir de les carreres.
La Junta Directiva de la FBT
Hipòdrom de Manacor.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com