ACLARIMENTS OBLIGATS, FBT

23 octubre 2009 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
FBT

No mos queda més remei que a partir d’ara sortir a realitzar els aclariments pertinents a les informacions incorrectes que surten cada dijous al suplement del “Diario de Mallorca”. Sé que, a vegades, amb aquestes rectificacions, alguns voldran donar força a polèmiques que ells mateixos creen setmana rera setmana, sé que amb tot això ajudarem a vendre més diaris els dijous i a omplir pàgines amb informacions que no haurien de ser les que ocupassin primeres planes d’un suplement del trot. Jo me deman no hauria estat millor parlar de l’important esdeveniment esportiu que es va celebrar diumenge a Son Pardo com va ser el “Prix de Balears”?

Una vegada més em donen la raó, el suplement és una eina propagandística d’una entitat pública, de la qual els seus dirigents pens que no tenen molt clares les seves funcions. Me torn demanar, des de el mes de maig ha sortit cap edició on s’hagi, únicament detallat, una sola acció positiva de l’actual Federació?

Només surt una versió dels fets que passen i la informació que surt només té la vessant positiva cap una banda i sempre cap a la mateixa, a lo millor si qualque vegada es demostres imparcial guanyaria un poc de credibilitat.

Miquel Juan
Tresorer de la FBT

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com