RESULTATS MANACOR 24 OCTUBRE 2009

26 octubre 2009 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
RESULTATS MANACOR 24/10/2009

Els resultats d’aquesta setmana tornen a confirmar que el model segueix vigent i donant bones xifres. El Joc net generat va arribar als 6.700€ que sumant el valor de les matrícules ens dona una xifre total de 8.347€. Malgrat es donaren un parell de setmanes en les que el joc va ser menor, aquestes dues darreres jonades ha tornat al nivell de l’estiu degut a que les carreres organitzades pensam que també eren més atractives. Així mateix creim que l’efecte positiu damunt el joc, de posar en fons les matrícules recaptades, és manifesta clarament.

Aquesta setmana es va decidir no aplicar damunt els premis percentatge del joc degut a que la dotació de cada carrera era ja bastant important i així poder donar una mica d’alè a la situació financera de l’hipòdrom.
El proper dia 1 amb la diada de Tots Sant tornam a repartir augment de premis amb el joc, així com augment de la dotació inicial. A partir de dia 7 de novembre també augmentarà la dotació inicial del premis fins a final d’any, s’han ajustat a la baixa les matrícules i s’han augmentat també els percentatges.
La Junta Directiva de la FBT
Hipòdrom de Manacor

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com