LES BALEARS A FRANÇA

5 noviembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
Aquesta és la carrera:

Com ja ve essent habitual els darrers anys, un grup de menadors de les Balears se desplacen aquest cap de setmana a França per disputar una carrera contra menadors francesos el proper diumenge 8 de novembre a l’hipòdrom de Mauquenchy.

Aquest any els 7 menadors balears són: Joan Carles Rotger, Juan Civico, Mateu Riera «Prim», Tomeu Llobet, Biel Pou, Bonaventura Carles Pons i Toni Riera «Prim»; mentres que els 4 menadors francesos són Pierre Vercruyse, Joel Van Eeckhaute, Bernard Piton i Franck Nivard.

Des de la Federació Balear de Trot agraïr inmensament a la SECF que té l’inmens detall de mirar cap a les Balears i oferir aquesta experiència als menadors d’aquí. I desitjar sort a tots els nostres menadors i convidar-los també a disfrutar de l’experiència.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com