S’obren les portes al públic del Centre de Tecnificació de Tennis de Manacor

19 noviembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Tenis
.

A partir de demà, divendres 20 de novembre, el Centre de Tecnificació de Tennis de Manacor obrirà les seves portes al públic.

Tots els usuaris de Manacor i la comarca podran sol·licitar la utilització de les instal·lacions del centre.

El Centre de Tecnificació de Tennis de Manacor, disposa de 8 pistes de tennis, una de les quals és coberta, 2 pistes d’esquaix i 6 de pàdel.

La utilització de les instal·lacions, fins dia 1 de desembre serà gratuïta per comprovar la idoneïtat de les pistes. A partir de dia primer de desembre s’implataràn tarifes a preu popular.

Per reservar pista, s’han de dirigir directament a les oficines del Centre de Tecnificació de Tennis o al telèfon 662 177318.

La inauguració oficial, amb les autoritats locals i autonòmiques, del Centre de Tecnificació de Tennis de Manacor està prevista per a finals del mes de novembre o principis de desembre.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com