CURSA SON VALLS 2009 “MEMORIAL JAUME SUÑER”

23 noviembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

DSC05485Esteve Barceló i Mavi Garcia (C.A. Montuiri), guanyadors absoluts

La prova de Son Valls ha celebrat la seva 22ª edició i ha reunit 108 participants, gran part d´ells felanitxers, tant a les categories petites com a les grans.

Enguany la cursa ha servit per a recordar la figura de Jaume Suñer, ex-batle de la barriada i principal impulsor de la cursa, una persona que ens deixà el passat hivern.

L´horabaixa ha estat gris però amb una temperatura molt agradable i el desenvolupament de les curses ha estat molt ràpid.

Destaquem la doble victòria, en les categories absolutes, de dos atletes del C.A. Montuiri. Esteve Barceló s´ha apuntat per 6ª vegada la cursa amb el seu millor temps personal (21.36) i una de les millors marques de la història. Per altra banda, Mavi Garcia, que corria per primera vegada a Son Valls ha guanyat amb molta solvència la prova femenina.

El colofó de la jornada sempre és el sorteig d´obsequis, que enguany han arribat a més de la meitat dels participants.

Finalment diguem que l´organització és a càrrec dels veinats de Son Valls, amb la col.laboració tècnica del Club Joan Capó, i el patrocini de l´Ajuntament de Felanitx .

P1010955

Aquí podeu trobar les classificacions i fotos de la cursa.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com