C.V.Soller; 1º Balear Masculina LA LLUITA NO VA BASTAR, CV SÓLLER: 0 – CV PÃ’RTOL: 3

14 enero 2010 | Por Redacción | Categoria: Volley

Com es suposava de bon principi, no va poder ésser. Els sèniors ja s’havien plantejat aquest partit com un bon entrenament de cara al proper enfrontament contra l’Artà. L’equip del Pòrtol és un conjunt que agrupa qualitat amb joventut a més d’una important alçària de tots els seus components, el què el fa un equip molt sòlid en tots els aspectes del joc amb un gran atac per totes les posicions sobretot pel centre, amb un gran bloqueig i una molt bona disposició tàctica i intensitat en defensa. En resum, un equip amb molt poques fissures per on poder-li fer mal.

L’equip solleric arribà a l’encontre molt pesat degut a l’esgotament físic que els hi havia produït els durs entrenaments de la setmana. A més també comptava amb la baixa de Rafel Oliver que després de passar-se tot el dia cercant una punyetera cega enmig d’una gran nevada i no trobar-la, estava fet pols tan anímica com físicament i no va poder disputar el matx. Tot i deixar-los amb inferioritat, tots els seus companys d’equip el volgueren anar a animar en aquests durs moments.

Al primer set els nostres jugadors sortiren una mica gelats i entabanats. Quan volgueren reaccionar els portolans ja estaven gairebé celebrant el triomf. Tot i l’encert en la recepció hi hagueren massa errors no forçats i manca d’intensitat defensiva.

Al segon set es va intentar solventar el problema. En atac es cercà fer mal a la diagonal mitja i el block-out. En defensa la primera línia es centrà en aturar l’atac del seu centrals i la segona línia es va desplaçar a les diagonals. Es va notar una lleugera milloria, però no fou suficient.

El tercer set es va plantejar com un exercici de millora, com si fos un entrenament. Toni Pericàs demanar als seus homes que s’aplicassin al màxim en cada una de les seves posicions i que creguessin en les seves possibilitats, que es podia atacar cercant la diagonal curta, que es podien defensar els seus atacs i que podíem aconseguir més bloquejos. Amb aquesta lliçó ben apresa i amb l’ajud d’un bon servei tàctic cercant la recepció més feble, s’aconseguí durant bona part del joc tutejar a l’equip visitant. Però al final la lògica sempre s’imposa. El Pòrtol juga una altra lliga que no és la nostra, la d’intentar salvar per primera vegada en la història la categoria de Primera Balear.

Aquesta setmana (dissabte 14) no hi haurà partit, que quedarà ajornat a dia 24. Així doncs, bon cap de setmana a tothom i molts d’Anys a tots els Tonis i Antònies!

C.V.Soller
Informa Deportebalear.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com