JUVENILS LLIGA NACIONAL. MALLORCA B 3 – FERRE 1.

7 febrero 2010 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

En es partit que hem jugat avui en es camp del Mallorca, no hem pogut treure un resultat positiu ja que ens hem trobat amb un rival en ratxa que ens ha posat ses coses dificils en la primera part en el que han fet 2 gols, i tot just començar es segón temps han fet es tercer que ha deixat es partit gairebé impossible, tot i que hem retallat distancies amb un gol den Jonathan.
Avui també hem patit s’expulsió d’en Calafi.
Ara a pensar en es partit de la setmana que ve, un partit que será molt important per agafar tranquilitat i apropar nos a sa salvació.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com