Enrtevista al tècnic de l’equip de Lliga Balear Masculina C.V. Ciutadella

22 febrero 2010 | Por Redacción | Categoria: Volley

Carballo: «Em veig jugant les Fases per a l’Ascens a Primera Nacional»,   L’entrenador del CV Ciutadella masculí comenta les opcions del títol balear

Paulo Carballo és l’entrenador de l’equip senior masculí del CV Ciutadella, únic d’aquest gènere a l’entitat. Amb la seva arribada a la direcció de l’equip, el volei masculí menorquí torna a optar al títol de la Lliga Balear després de 9 anys. La darrera vegada va ser la temporada 2000-01.

El conjunt de Carballo és primer a la competició i afronta el tram final de la Lliga amb serioses possibilitats d’acabar primer, el que li donaria el dret (també al segon) a les Fases d’Ascens a la Primera Divisió Nacional.

Paulo Carbello va ser jugador de Superlliga en diverses temporades. El seu últim equip va ser el Jusan Canàries, pel que aporta la seua bona experiència en aquest esport.

Com ho has fet per portar a aquest equip al primer lloc de la Lliga

Bé, hi ha en el grup serietat i compromís. Potser el fet d’arribar de fora, que els jugadors no em coneguessin de principi, va suposar més implicació, serietat i ordre. Potser això s’hagi notat i a més pretenc aportar experiència.

Després de liderar la Lliga, com veus ara l’equip

Al principi vaig arribar a una lliga nova per a mi que no coneixia. Ara ja conec tots els rivals i pens que el nostre equip té el seu potencial en aquesta competició balear. Una altra cosa diferent serien les fases, si les jugam. Però hi ha bons jugadors i altres que poden donar molt de si.

Jugau ara contra el CV Pòrtol. ¿Què esperes del partit?            (Resultat C.V.Portol 3 C.V. Ciutadella 3)

Juguem a la seva pista i això indica que serà una mica més complicat. Ells estan a dues victòries nostres i es juguen les opcions de ser primers. Serà un partit on s’ha de mesurar com estam un i altre. Si perden ho tindran difícil ser primers, per açò sabem que sortiran a per totes. La pressió és seva, mentre que nosaltres tenim ara mateix un petit marge.

¿Intueixes el partit igualat o tens clar que es pot guanyar bé a la pista del Pòrtol?

Veig al meu equip un puntet per damunt del Pòrtol. Dins nostre afrontam el partit bé i podem guanyar, però ells ho donaran tot i a més estaran recolzats per la seva gent, segur, però nosaltres viatjam tots, sense baixes.

Et veus a les Fases per a l’Ascens a Primera Nacional

Sí, sí. Apost clarament per jugar les Fases. Serà diferent, en no saber el nivell dels rivals, però sí que em veig jugant per l’ascens. El problema és que des que acaba la Lliga balear fins a les fases (mes de maig) hi ha molt de temps pel mig i aquesta falta de partits entremig és el més preocupant.

Amb la marxa de l’equip el voleibol masculí adquireix de nou interès, atès que en homes, el voleibol es va perdent. No ho creus?

El tema del volei masculí no només passa aquí, també en altres llocs. La situació a Canàries és similar. Van desapareixent els equips masculins.

Fuente C.V.Ciutadella
Informa Deportebalear.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com