El delegat de la Presidència per a l´esport, Diego González ha assistit a la presentació del XXVI Gran Premi Govern de les Illes Balears de Trot

24 febrero 2010 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

El delegat de la Presidència per a l’esport, Diego González i el president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, Antoni Nadal, han presentat  el XXVI Gran Premi Illes Balears de Trot .

Durant l’acte de presentació, s’ha realitzat el sorteig dels dorsals dels 37 cavalls inscrits per prendre part en les tres curses programades tant a Son Pardo com a l’ hipòdrom de Manacor.

Les carreres programades per a dissabte a Manacor hi prendran part 100 cavalls repartits en 9 curses, en les que es repartiran un total de 11.800 euros en premis.

Per a diumenge, el programa de Son Pardo té enllestides 10 curses en les que hi participaran 134 trotadors i es repartiran un total de 20.000 euros en premis.

El programa és el següent:

Premi President del Govern de les Illes Balears, dissabte 27 de febrer a Manacor (17:15 hores, amb 11 participants),

Gran Premi Govern de les Illes Balears, diumenge 28 de febrer a Palma (17:15h.,amb 15 inscrits)

Premi President del Govern de les Illes Balears, diumenge 28 de febrer a Palma (17:40 hores, amb una graella formada per 11 trotadors).

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com