SERRA FERRER A LES JORNADES DE FUTBOL BASE DE CAPDEPERA

23 marzo 2010 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

Continuen les Jornades de Futbol Base, que per segón any consecutiu organitza l’ajuntament de Capdepera. Dilluns participaren Llorenç Serra Ferrer, Pep Alomar i Pepe Gálvez. Hi va assistir el president de la FFIB, Miquel Bestard.
El veterà periodista Miquel Vidal va obrir la sessió explicant la importància que té l’educació en la formació dels joves futbolistes. Vidal també va parlar de la iniciativa del Consell, que ell presideix, de crear una Aula d’Estudis, on els futbolistes estudien abans d’entrenar.
Pep Alomar, ajudant de Serra Ferrer durant molts d’anys, va fer una interessant ponència sobre les tècniques modernes d’entrenar les categories de futbol base, que necessiten un sistema per a cada edat. Els nombrosos preparadors i tècnics assistents seguiren les explicacions amb atenció.
En el col·loqui posterior, Serra Ferrer va recordar com entre ell i en Pep Alomar organitzaren el Futbol Base del FC Barcelona, on hi havia molts dels actuals gran jugadors, com Iniesta, Cesc o Piqué.
També hi va haver temps per a les anècdotes: Pepe Gálvez, va agraïr la confiança que li varen mostrar tant Serra Ferrer fent-lo debutar amb 17 anys en el Mallorca, com Miquel Bestard que el va seleccionar quan era més jove.

ALOMAR, D’ACORD EN FER JUGAR ELS ALEVINS A F-7

En el col·loqui, Pep Alomar se va mostrar d’acord amb la proposta de la Federació perquè els alevins juguin a futbol-7, en comptes de futbol-11 com ara. Jo ho fan a França i Itàlia i és millor per a la formació dels joves futbolistes.

>>MÉS INFORMACIÓ (aj. de Capdepera)

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com