JUVENILS B. FERRE 4 – SAMI 0.

25 abril 2010 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

Gran partit el que van fer els juvenils de lliga Menorca ahir capvespre contra el Sami, en que hi va haver bon joc i bastanta superioritat nostra.
Els juvenils d’en Damiá ahir es van veure reforçats per els 5 juvenils amb fitxa d’es b, que han anat entrenant i jugant amb es primer equip com son: Pere, Dani Perez, Martin Pasantes, Alvaro i Txiqui, i entre tots van donar una gran contundencia a s’equip que es va avançar amb un golás d’en Dani Perez de falta directa, poc després hi va haver el segón gol de n’Ernest amb un gran xut de fora de s’areá i just abans del descans en Txiqui feia el 3 a 0.
Després en el segón temps ja vam poder anar controlant i dominant amb més tranquilitat peró encara hi va haver temps per fer el 4 gol, que el va fer en Lluís, un resultat ampli i clar que ens donará moral per afrontar els propers partits contra els dos primers classificats el Menorca i la Unió, en que estarém disposats a donar quolca sorpresa.
Moltes felicitats a tot s’equip per aquest bon partit que vau fer.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com