JUVENILS B. FERRE 4 – SAMI 0.

25 abril 2010 | Por Redacci√≥n | Categoria: F√ļtbol, F√ļtbol Base

Gran partit el que van fer els juvenils de lliga Menorca ahir capvespre contra el Sami, en que hi va haver bon joc i bastanta superioritat nostra.
Els juvenils d’en Dami√° ahir es van veure refor√ßats per els 5 juvenils amb fitxa d’es b, que han anat entrenant i jugant amb es primer equip com son: Pere, Dani Perez, Martin Pasantes, Alvaro i Txiqui, i entre tots van donar una gran contundencia a s’equip que es va avan√ßar amb un gol√°s d’en Dani Perez de falta directa, poc despr√©s hi va haver el seg√≥n gol de n’Ernest amb un gran xut de fora de s’are√° i just abans del descans en Txiqui feia el 3 a 0.
Després en el segón temps ja vam poder anar controlant i dominant amb més tranquilitat peró encara hi va haver temps per fer el 4 gol, que el va fer en Lluís, un resultat ampli i clar que ens donará moral per afrontar els propers partits contra els dos primers classificats el Menorca i la Unió, en que estarém disposats a donar quolca sorpresa.
Moltes felicitats a tot s’equip per aquest bon partit que vau fer.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com