I Campionat Morfològic d’Espanya de Cavalls Trotadors

14 mayo 2010 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

Èxit de participació en el I Campionat Morfològic d’Espanya de Cavalls Trotadors celebrat avui a Son Pardo

Un total de trenta-un cavalls trotadors han participat avui horabaixa en el I Campionat Morfològic d’Espanya de Cavalls Trotadors que ha tingut lloc avui horabaixa a l’Hipòdrom de Son Pardo i que ha comptat amb la presència de nombrosos aficionats al món del trot.

Les característiques morfològiques dels cavalls inscrits en el concurs han estat avaluats per seccions, d’acord amb l’edat dels equins participants, per un jurat després que n’ha determinat la puntuació de cadascun segons els deu apartats següents: el cap, el coll, el pit, la creu i espatlla, el tòrax i  el ventre, el dors i el llom, la línia dors-lumbar i gropa, les extremitats i aploms anteriors, les extremitat i aploms posteriors,  i finalment la fidelitat racial amb el conjunt de formes.

Una vegada elegits el millors exemplar de cada secció (d’un, dos, tres, quatre, i cinc i més anys), el campió de campions fou Dexter Tilly de Joan Carles Rotger, i la campiona de campiones fou Melody Blai de Jaume Martorell. El concurs nacional acabà amb una cursa de ponis.

Aquest primer campionat morfològic ha estat organitzat per l’Associació de Criadors i Propietaris de Cavalls Trotadors i l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, acte inclòs en el programa del 77è Gran Premi Nacional del Trot que té lloc aquest cap de setmana en doble jornada:

demà dissabte, amb un programa de 15 carreres que comença a les 14,30 hores,

i passat demà diumenge, día 16, amb 10 carreres a partir de les 15,30 i en la que destaca la gran clàssica, el Gran Premi Nacional que tindrà la sortida a les 18,30 hores.

4.000 GORRES DE REGAL EN LES DUES JORNADES DEL GRAN PREMI

L’Institut de l’Esport Hìpic de Mallorca regalarà 4.000 gorres als aficionats que vagin aquest cap de setmana a Son Pardo a presenciar les dues jornades del Gran Premi Nacional del Trot. Demà dissabte se n’obsequiaran 1.000 i a la jornada de diumenge un total de 3.000, amb la finalitat de donar la màxima vistositat a les diades hípiques.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com