Jornades de Polítiques de Joventut 2010

16 junio 2010 | Por Redacción | Categoria: Eventos, Otros Deportes

El Departament d’Esports, Joventut i Igualtat organitza unes jornades formatives sobre treball en xarxa i transversalitat el 17 i 18 de juny a la Misericòrdia

El Departament d’Esports, Joventut i Igualtat del Consell organitza, per als propers 17 i 18 de juny, les segones Jornades de Polítiques de Joventut, que enguany tractaran sobre treball en xarxa i transversalitat i que es duran a terme a la Misericòrdia, Palma.

L’objectiu d’aquesta trobada, que comptarà amb la participació de ponents experimentats en el treball en xarxa, és donar eines per poder iniciar una feina en xarxa i de forma transversal, entre tots els agents que treballen amb la joventut de les Illes Balears.

En aquest sentit, des de la Direcció Insular de Joventut el que es pretén és crear un punt de trobada i de suport per aprendre metodologies i experiències novedoses que ajudin la millora contínua de la gestió i de les polítiques de joventut. Per aconseguir-ho, les jornades s’han estructurat de manera que siguin una trobada participativa a través de diferents espais de debat, col·loqui o taula rodona, per tal que totes les persones que hi participen puguin expressar la seva realitat i fer una reflexió conjunta per millorar les polítiques de joventut.

Aquestes jornades s’adrecen a regidors i regidores de Joventut dels diferents municipis de Balears, a persones responsables de polítiques de Joventut tant dels consells insulars com del Govern balear, i a totes les persones que des de diferents vessants treballen en l’àmbit de la joventut a les nostres illes.

Enguany comptarem amb ponents de gran interès. Entre d’altres, participaran en aquesta cita Manel Brinquis, sociòleg, cap de l’Oficina de Participació de la Diputació de Barcelona i coautor del llibre El futur de les polítiques de joventut. 50 idees per millorar la vida dels joves i les joves, o Estrella Argüelles, responsable del programa municipal transversal de joventut de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, a més de representants de diferents entitats que fan feina amb el col·lectiu jove o professors de prestigi de l’àmbit universitari.

Programa

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com