ANIMS , MIQUEL

6 agosto 2010 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, otros deportes minoritarios, Tir de fona

Aquesta era la inscripció de la pancarta que ens va rebre el passat dia 24 a Sa Pobla, amb motiu de la Tirada de les Festes de Sant Jaume.
El Club Foners Sa Pobla, mostrant, una vegada més, la seva sensibilitat cap a un dels nostres que passa un mal moment, el nostre estimat Miquel LLabrés, President del Comitè de Jutges, va organitzar un homenatge, que tenia per “slogan” “Anims, Miquel”. Pancarta, camisetes per a tothom, amb aquesta inscripció, que portaren durant tota la tirada, foners de totes les categories, jutges i directius.
L’homenatge va acabar al lliurament de premis, amb sentits i emocionats parlaments a càrrec de Guillem Pons, en nom del Club Foners Sa Pobla, Mateu Cañellas, en nom de la Federació i de Joan Comes, batle de Sa Pobla.
La síndria de més de 12 kilos, que Marga Ramis i Vicenç Palou entregaren a Miquel Llabrés a la seva habitació de Son Dureta, era el símbol de la estimació que es volia transmetre an en Miquel de tota la família del tir de Fona.
Gràcies a Deu, en Miquel ja se esta recuperant a ca seva.
Miquel : Torna prest !!. Te necessita

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com