XISCO BENNASSAR CAMPIÓ D’EUROPA D’APRENENTS

16 agosto 2010 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

Els passats 9 i 10 d’Agost es disputaren als hipòdroms francesos de Cabourg i Enghien les proves del Campionat d’Europa d’Aprenents. El representant espanyol fou el felanitxer Xisco Bennàssar que es va fer amb el campionat. En les dues primeres proves aconseguí una tercera i una segona posició i acabava la primera jornada com a líder empatat amb el representant finès. La segona jornada començà molt malament per al felanitxer, que fou distanciat a la primera prova però guanyà contra tot pronòstic la segona prova amb una conducció de mestre. Les illes mostren a cada campionat el gran nivell dels nostres conductors!

Enhorabona campió!

F.B.T.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com