L’embarcació ‘La Balear’ opta al Trofeu Comte de Barcelona

18 agosto 2010 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Otros Deportes

L’embarcació «La Balear» del Consell de Mallorca participa a la XXVI edició del Trofeu Comte de Barcelona per a vaixells d’època i clàssics, que tindrà lloc a la Badia de Palma fins el 22 d’agost. Segons ha informat el Consell de Mallorca en una nota de premsa, «la Balear» competirà en la categoria R d’Esperit de la Tradició.

«La Balear» és la «barca de bou» més antiga de les que es conservin a Mallorca ja que va ser construïda el 1924. Aquesta embarcació va ser declarada Bé d’Interès Cultural per la Comissió Insular de Patrimoni Històric l’any 1998.

La primera regata se celebra avui i passa per davant de la Seu de Mallorca amb la intenció d’apropar l’espectacle de les embarcacions al públic.

.

Dbalears

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com